به گزارش اسکناس به نقل از مشرق نیوز ، سرهنگ رابعه جوانبخت در خصوص سن اخذ گواهینامه در خانمها و آقایان اظهارداشت: در بحث تصادفات جرحی وقتی که بر سن افراد تمرکز میکنیم و رده بندی را میبینیم در مییابیم که بیشترین زمانی که خانمها تمایل به دریافت گواهینامه دارند بین ۳۰ تا ۴۰ سال است.
وی ادامه داد: همچنین فراوانی مقصر بودن خانمها در تصادفات نیز بین ۳۰ تا ۴۰ سال هست و از ۵۰ سال به بالا این عدد کاهش مییابد و فراوانی اندکی دارد.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ درباره علت این موضوع گفت: وقتی سن خانمها بالا میرود تمایل کمتری به رانندگی دارند و تعداد رانندگان خانمی که از خودرو شخصی استفاده میکنند کاهش چشمگیری مییابد.
سرهنگ جوانبخت افزود: خانمها گرفتن گواهینامه را جز اولین کارها و اولویت نخست خود قرار نمیدهند و سراغ آن نمیروند ولی آقایان در این مورد پیشگام هستند.
وی گفت: فقط پنج درصد از خانمهای زیر ۲۰ سال برای اخذ گواهینامه اقدام میکنند و در بحث تصادفات رصد شدهاند نیز شرایط به همین شکل است.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ هم درباره تصادفات بانوان توضیح داد و گفت: با وجود اینکه بانوان فقط در ۱۲ درصد تصادفات جرحی مقصر هستند، اما این آمار در تصادفات خسارتی ۱۸ درصد است.
سرهنگ جوانبخت با بیان اینکه خانمها در تصادفات خسارتی سهم تقصیر بیشتری نسبت به تصادفات جرحی دارند افزود: نکتهای وجود دارد که قرار نیست به قشر خاصی اشاره شود، بلکه باید به این موضوع پرداخت که دقیقاً چرا در تصادفات خسارتی قصور خانمها بیشتر است که نیازمند کار کارشناسی است.
وی گفت: جنس تصادفاتی که خانمها در آن مقصر هستند خیلی وقتها به این موضوع باز میگردد که عملکرد آنها در یک سری از صحنههای تصادف ضعیفتر است و در واقع مدیریت خوبی در مواجهه با خطر و تصادف ندارند. البته در بسیاری از این تصادفات عامل اصلی ممکن است یک راننده مرد باشد که با رفتار خطرناک راننده زن را از کنترل خودرو خود خارج میکند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور همچنین در پایان افزود: در بحث تصادفات خسارتی تنها سه درصد از رانندگانی که خانم بودهاند فاقد گواهینامه بودهاند و این نشان دهنده آن است که باز هم خانمها گواهینامه میگیرند و بعد نسبت به رانندگی اقدام میکنند.
با اسکناس بروز باشید...